Termini: Opet nema spavanja

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2016, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Termini: Opet nema spavanja

Polufinala u petak, za medalje u nedelju

Najveći uspeh srpske košarke na olimpijskim igrama. Najveći, jer otkako smo se razišli sa Crnom Gorom nismo ni učestvovali na najvećoj sportskoj smotri. Nije nas bilo u Pekingu 2008. ni u Londonu 2010. ali smo zato u Rio de Žaneiru ovog leta dogurali do polufinala.

Dakle, naša košarkaška >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << reprezentacija boriće se za medalju.

Naredni rival na tom putu, popločanom trijumfom nad Hrvatskom (86:83), je selekcija Australije. Meč sa timom koji nas je već porazio u grupnoj fazi takmičenja na programu je u noći između petka i subote od 00.00. U prevodu, ponovo nema spavanja.

Biće to drugi polufinalni susret u Karioka areni, prethodno će na parket reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i Španije, u petak od 20.30, u reprizi finala Olimpijskih igara 2012. u Londonu, kad je Drim tim slavio 118:107.

Pobednici polufinala sastaće se u borbi za zlatnu medalju u nedelju od 20.45. Utakmica za treće mesto i bronzu zakazana je za nedelju od 16.30.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.