Izvor: RTS, 11.Jan.2022, 19:17

Srpski trener na čelu Memfisa, Darko Rajaković vodi Grizlije protiv Golden Stejta

Srpski košarkaški stručnjak Darko Rajaković predvodiće ekipu Memfisa protiv Golden Stejta, u večerašnjoj utakmici NBA lige.
Glavni trener Grizlija Tejlor Dženkins i dalje je kovid protokolu iz kojeg je nedavno izašao Rajaković i koji će večeras voditi ekipu kao prvi trener.

Rajaković je pomoćnik u Memfisu od 2020. godine, a prethodno je istu ulogu obavljao u Oklahomi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Stručnjak iz Čačka je tek drugi Srbin koji će voditi neku NBA ekipu, psole Igora Kokoškova, koji je bio glvni trener Finiksa.
Utakmica između Memfisa i Golden Stejta na programu je u noći između utorka i srede.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rajaković pobedom debitovao u Memfisu, Bjelica solidan u porazu

Izvor: RTS, 12.Jan.2022, 08:14

Košarkaši Memfisa nadigrali su Golden stejt sa 116:108 na svom terenu, a srpski košarkaški stručnjak Darko Rajaković je pobedom počeo samostalno vođenje ekipe u NBA ligi. Iako je u igri bio samo 11 minuta Nemanja Bjelica je maksimalno iskotistio priliku ali to nije mnogo pomoglo njegovom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.