Spanulisov teren u Zemunu

Izvor: RTS, 27.Jun.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Spanulisov teren" u Zemunu

Košarkaški reprezentativac Grčke i plejmejker Olimpijakosa Vasilis Spanulis otvorio je u Zemunu teren koji nosi njegovo ime i najavio revijalnu utakmicu povodom 20 godina od osnivanja agencije BeoBasket.

Teren se nalazi na šetalištu kod hotela "Jugoslavija", a svečanom otvaranju prisustvovali su poznati košarkaši Pero Antić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dario Šarić, Džastin Dolman, Brus Tejlor i Mirza Teletović.
"Lepo je videti decu kako igraju. Veoma su srećni što imaju priliku da igraju na ovako dobrom terenu, mi takve nismo imali. Želim im da ostanu vrelih srca i da ostvare svoje snove", rekao je grčki as.
Otvaranju je prethodilo finale mini basket turnira u konkurenciji dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina, kao i šutiranje trojke u humanitarne svrhe.
Svaki pogodak izvan linije 6,75 nagrađen je sa po 1.000 dinara pa je košarkaški klub u kolicima "Singidunum" na kraju dobio ček od 88.000 dinara.
Revijalna utakmice "Sve zvezde BeoBasketa" počinje u nedelju od 20 sati u Kombank areni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Spanulis dobio teren na Novom Beogradu

Izvor: B92, 28.Jun.2015, 09:22

Vasilis Spanulis otvorio je na Novom Beogradu teren koji nosi njegovo ime i najavio revijalnu utakmicu povodom 20 godina od osnivanja agencije BeoBasket...Teren se nalazi na šetalištu kod hotela "Jugoslavija", a svečanom otvaranju prisustvovali su poznati košarkaši Pero Antić, Dario Šarić, Džastin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.