Slučaj Teo - Doktor otkrio nove detalje, ima li šanse za obrt?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Slučaj Teo'' - Doktor otkrio nove detalje, ima li šanse za obrt?

Posle današnje nezvanične informacije da Miloš Teodosić neće moći na ''Mundobasket'', oglasio se doktor Radovanović sa novim detaljima.

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Radovanović rekao je danas da je kapiten Miloš Teodosić obnovio povredu "fascije tabana" i još se ne zna koliko će morati da pauzira.

"Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti uradjeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Teodosić morati da pauzira", rekao je Radovanović.

Teodosić je na sinoćnoj utakmici protiv Litvanije u Beogradskoj areni tokom prve četvrtine povredio stopalo.

Njegov nastup na Svetskom prvenstvu je neizvestan, a specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" je naveo da će zbog povrede propustiti Mundobasket.

Svetsko prvenstvo u Kini igraće se od 31. avgusta.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić zadobio je povredu stopala u prvoj četvrtini pripremne utakmice protiv Litvanije u subotu u „Štark areni“.

Posle prvih pregleda, doktor reprezentacije Dragan Radovanović je rekao da je to obnovljena povreda ligamenta s donje strane tabana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.