Izvor: Radio 021, 11.Avg.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić propušta Svetsko prvenstvo

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Radovanović rekao je danas da je kapiten Miloš Teodosić obnovio povredu "fascije tabana" i još se ne zna koliko će morati da pauzira.

"Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Teodosić morati da pauzira", rekao je Radovanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Teodosić je na sinoćnoj utakmici protiv Litvanije u Beogradskoj areni tokom prve četvrtine povredio stopalo.

Teodosić će propustiti predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini zbog povrede pete, preneo je danas portal "Jurohups". Kako navodi ovaj portal, "medicinsko osoblje reprezentacije Srbije obavestilo je 32-godišnjeg košarkaša da neće moći na vreme da se oporavi".

Svetsko prvenstvo u Kini počeće 31. avgusta.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.