MILOŠ STIŽE U BOLONJU: Italijani NEMAJU dilemu da li će Teo igrati na Mundobasketu u Kini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ STIŽE U BOLONJU: Italijani NEMAJU dilemu da li će Teo igrati na Mundobasketu u Kini (FOTO)

Teodosić povredio stopalo.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić trebalo bi u narednih nekoliko dana da otputuje u Bolonju i tamo nastavi sa oporavkom od povrede stopala. Prema tvrdnjama medija iz Italije, on bi mogao da propusti Mundobasket u Kini.

Malerozni plej Virtusa, koji je ovog leta pojačao italijanski klub, povredio se na prijateljskoj utakmici u subotu u "Štark areni" na meču u kojem je Srbija pobedila Litvaniju sa 72:68. Teodosić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigrao svega nekoliko minuta u prvoj četvrtini kada se požalio na bolove u stopalu.

Već tada je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna stvar da bi se tokom dana potvrdilo da će napustiti kamp reprezentacije Srbije i da bi zbog toga mogao da propusti Mundobasket koji se održava od 31. avgusta do 15. septembra.

Milos Teodosic to start injury rehab in Bologna in the next few dayshttps://t.co/15Zn3BcK2K via @Carchia and @andregrossi13

— Sportando (@Sportando) August 11, 2019

Kod Teodosića je pitanju upala plantarne fascije, a izgleda da je posle dodatnih pregleda utvrđeno i da mu je pukao deo tetive i otuda ga čeka nešto duža pauza

Italijanski novinar Emilijano Karčija je potvrdio na Tviteru da ima saznanja da Teodosić odlazi u Bolonju i da ga neće biti u Kini.

Milos Teodosic is expected to arrive in Bologna in the next few days to continue rehabilitation of his foot injury, a source told me and @andregrossi13.

Teodosic will miss FIBA Basketball World Cup.

— Emiliano Carchia (@Carchia) August 11, 2019

- Očekuje se da Miloš Teodosić stigne u Bolonju u narednih neikoliko dana na rehabilitaciju posle povrede stopala. Izvor mi je preneo i da će on propustiti Mundobasket - napisao je Karčija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju sestre Anja i Sara Lukić, atletičarke Crvene zvezde.

I onda kazu da smo iste 👭

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 14. Јун 2019. у 9:39 PDT

❄⛄ . . . 📸 @kolimbi

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 26. Мај 2019. у 4:52 PDT

❄🏊‍♀️

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 26. Апр 2019. у 11:02 PDT

Kaze mama ko da smo bliznakinje bas licimo🙄👭

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 13. Јан 2018. у 3:46 PST

👭🔞

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 2. Јун 2017. у 10:38 PDT

Bliznacii 👭❤

Објава коју дели Anja Lukić (@anjaalukic) дана 15. Авг 2017. у 3:09 PDT

Braca Sokolovici i sestre Lukic.. cestitke

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 6. Авг 2018. у 1:32 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.