Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 15:47

Skola produžio karijeru potpisom za Vareze

Legendarni argentinski košarkaš Luis Skola potpisao je jednogodišnji ugovor sa italijanskim Varezeom, objavio je taj klub.
Sjajni košarkaš, koji je nedavno proslavio 40. rođendan, prošlu godinu proveo je u ekipi Olimpije iz Milana (Armani).

Ovaj košarkaški globtroter je posle sjajne epizode u Baskoniji (200-2007) narednih deset godina igrao u NBA ligi, najveći trag osatvivši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Hjustonu. Potom dve sezone proveo u Kini, da bi posle Svetskog prvenstva 2019. godine, na kome je Argentinu vodio do srebrne medalje, potpisao za italijanski tim iz grada mode.
Skola je prošle sezone u Evroligi odigrao 28 utakmica, ostvarivši prosečan učinak od 9,2 poena i 4,4 skoka.
Kao glavni razlog potpisa za Vareze, inače desetoplasirani tim italijasnke prve lige, navodi se želja vremešnog centra da bude spreman i aktivan za Olimpijske igre u Tokiju, koje su odložene za narednu godinu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zvezdi bio očajan, ali sa Unikahom ostaje još dve godine

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020

Unikaha saopštila informaciju...Unikaha iz Malage je obnovila ugovor sa Galom Mekelom...Ovaj košarkaš je odigrao svega šest utakmica za Unikahu, i to u ACB ligi gde je beležio 8,2 poena i 5,2 asistencije...Ipak, to je bilo dovoljno Unikahi da mu ponudi dvogodišnji ugovor, što je Izraelac i prihvatio...Inale...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.