Senzacija – Tauns igra na Mundobasketu; To je važnije od košarke VIDEO

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 17:55

Senzacija – Tauns igra na Mundobasketu; "To je važnije od košarke" VIDEO

Karl Entoni Tauns, NBA superzvezda, potvrdio je igranje na ovogodišnjem Mundobasketu.

Kako je već objavljeno pre nekoliko dana na širem spisku Dominikanske republike nalaze se NBA zvezde Karl Entoni Tauns, Al Horford i Kris Duarte.

Tauns se javio nakon što je sleteo u Dominikansku republiku i potvrdio da će igrati na Mundobasketu.

"Zdravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svima, samo sam hteo da vam javim važne, važne vesti. Veoma sam ponosan što ću vam reći da ću obući dres moje reprezentacije i predstavljati Dominikansku republiku. To je za mene važnije od košarke, predstavljati zemlju moje majke, moju zemlju, Dominikansku republiku. Ne mogu da dočekam da obučem taj dres i da igram neverovatno FIBA Svetsko prvenstvo. Vidimo se na terenu, biću na Filipinima", rekao je Tauns.

Dominikanska republika je u grupi A sa Filipinima, Italijom i Angolom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija će igrati protiv prvog pika NBA drafta: Dominikana dobila Ol star igrača pred Mundobasket!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Avg.2023, 10:20

Srbiji otežan put do četvrtfinala Košarkaška reprezentacija Dominikanske Republike dobila je ogromno pojačanje za Svetsko prvenstvo u košarci pošto je superstar Minesote, Karl Entoni Tauns potvrdio učešće za nacionalni tim. As Timbervulfsa se oglasio putem društvenih mreža i u video poruci...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.