Saša Obradović doneo odluku, evo gde nastavlja karijeru! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 18:00

Saša Obradović doneo odluku, evo gde nastavlja karijeru! (foto)

Očekivano, ili ne?

Srpski košarkaški stručnjak Saša Obradović odlučio je da nastavi započeto u Monaku.

U trenutku kada je sezona prekinuta u martu, njegov tim je zauzimao prvo mesto u francuskoj LNB ligi, sa učinkom 21-4, uz izboren plasman u četvrtfinale Evrokupa, gde je trebalo da se sastane sa Đorđevićevim Virtusom.

Dovoljno razloga da se saradnja nastavi i u narednom periodu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Moja namera je da ostanem u Monaku. Osim mojih veoma dobrih odnosa sa celim klubom, svi mogu videti da smo dobro radili više od godinu dana. Za tim je najvažnije da završi posao i osvoji titulu.







Bilo bi zaista teško otići zbog navijača koji su se identifikovali sa timom.







Ne ostavljam nikakve sumnje, zaista želim da nastavim svoju misliju. U Monaku se osećam kao kod kuće, to je važno za moju porodicu i mene. Mislim da zajedno možemo ga nastavimo da gradimo sjajne stvari'', izjavio je Obradović, a prenosi francuski ''Monaco Matin''.

-

-

🗣 @SasaObradovic69 : « Mon intention est de rester à Monaco. Au-delà de mes très bonnes relations avec l’ensemble du club, tout le monde peut voir que nous avons fait du bon travail depuis plus d’un an et deux saisons. […]@Monaco_Matin pic.twitter.com/xTdGj4irDj

— AS Monaco Basket (@ASMonaco_Basket) May 3, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.