Sale zadovoljan, ali ima nešto što ga brine

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale zadovoljan, ali ima nešto što ga brine

Selektor izneo svoje mišljenje nakon utakmice.

Reprezentacija Srbije je slavila pobedu protiv Italije i to je ono što je najbitnije. Selektor Đorđević je bio zadovoljan nakon utakmice, ali ima stvari koje ga brinu.

"Nisu mi se svidele rekacije naših na fizičku igru, znali smo, spremali se, bilo je priče i zahteva sa moje strane da se ne reaguje nesportski, nego košarkaški u pravom smislu reči. Postojala je jedna određena razlika u doprinosu nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača u odnosu na ove iskusnije i starije što je normalno. Ali, to su prve važnije utakmice na prvenstvu. Sada dolaze utakmce koja je svaka sledeća ćao zdravo", rekao je selektor Srbije.

Da, i mi mislimo na Nikolu Jokića.

Selektor je istakao nedostatak jakih utakmica u prethodnom periodu, utakmice protiv Angole i Filipina nisu bile od koristi našem timu.

"Lakši start turnira nam nije nešto pomogao da uđemo u način kako treba da se odigra ova utakmica. Imali smo jako dobre pripreme i teške utakmice protiv Litvanije, Francuske, Italije, Grčke... One su nam pomogle da dođemo do naših automatizama", rekao je Đorđević.

Naši igrači su tokom treće deonice izgledali i nervozno u par trenutaka, što je i normalno imajući u vidu važnost ovog meča.

"Važnost utakmice donela je malo nervoze što je normalno. Zbog ovoga smo radili, zbog ovoga smo se spremali. Ovo su utakmice koje ne mogu da se igraju kao pretnodne dve. Moraju da se igraju na svaku loptu, svaka lopta je bitna, svaki skok, poen. Od početka smo koncentrasano ušli, hteli smo odbranom da dođemo do pobede bez obzira na 52 postignuta poena u prvom poluvremenu. Vidi se da je ekipa bila željna i voljna da zaigra jače u odbrani", rekao je Đorđević.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.