Sale o Bogdanu: Nisam srećan zbog minuta, ali je on jedan od najjačih VIDEO

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale o Bogdanu: Nisam srećan zbog minuta, ali je on jedan od najjačih VIDEO

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević je pohvalno govorio o partiji Bogdana Bogdanovića u utakmici protiv Italije.

Košarkaš Sakramento Kingsa je ubacio 31 poen u pobedi naše selekcije u poslednjoj utakmici grupne faze Svetskog kupa u Kini.

"Bio je sjajan, bio je i defanzivno vrlo dobar. Italijani su ga posebno čuvali, ali nisam srećan minutima koje je odigrao. Igrao je više nego što je trebalo, ali on je jak momak, jedan od najjačih i biće spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za narednu rundu", rekao je Đorđević.

Bogdanović je na terenu proveo čak 34 minuta, a uz poenterski imao je i učinak u drugim statističkim paramentrima, upisao je pet asistencija i ukradenih lopti, kao i četiri skoka.

"Šutevi su bili dobri, selekcija nekih šuteva nije bila tako dobra, ali ostali su pokazali zašto je njegovo ime Bogdan Bogdanović", zaključio je selektor Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.