Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021, 19:23

Sahranjen legendarni košarkaš Milenko Savović

Na mesnom groblju Police u Trebinju danas je sahranjen legenda srpske košarke i bivši kapiten beogradskog Partizana Milenko Savović, koji je preminuo od posledica korona virusa.

Od slavnog sportiste u njegovom rodnom gradu oprostili su se članovi njegove porodice i prijatelji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poslednje zbogom rekao je sveštenik Mladen Žulović, starešina Sabornog hrama u Trebinju, prenose Novosti.

"Milenko je u svom životu ostvario najveće pobede, ali je, nažalost, izgubio od ovog opakog virusa, Njegovim odlaskom izgubili smo velikog čoveka", rekao je Žulović.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.