Sahranjen Milenko Savović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 18:56

Sahranjen Milenko Savović

Na mesnom groblju Police u Trebinju danas je sahranjen legenda srpske košarke i bivši kapiten beogradskog Partizana Milenko Savović, koji je preminuo od posledica korona virusa.

Od slavnog sportiste u njegovom rodnom gradu oprostili su se članovi njegove porodice i prijatelji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poslednje zbogom rekao je sveštenik Mladen Žulović, starešina Sabornog hrama u Trebinju, prenose Novosti.

Milenko je u svom životu ostvario najveće pobede, ali je. nažalost, izgubio od ovog opakog virusa, Njegovim odlaskom izgubili smo velikog čoveka, rekao je Žulović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sahranjen legendarni košarkaš Milenko Savović

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

Na mesnom groblju Police u Trebinju danas je sahranjen legenda srpske košarke i bivši kapiten beogradskog Partizana Milenko Savović, koji je preminuo od posledica korona virusa...Od slavnog sportiste u njegovom rodnom gradu oprostili su se članovi njegove porodice i prijatelji, a poslednje zbogom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.