Sad je zvanično - Pešić potpisao!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je zvanično - Pešić potpisao!

Proslavljeni košarkaški stručnjak Svetislav Pešić ostaje u Barseloni još godinu dana.

Košarkaški klub Barselona Lasa saopštio je tokom večeri da je sa Svetislavom Pešićem dogovoren nastavak saradnje i da je proslavljeni stručnjak već parafirao novi ugovor.

Popularni Kari stavio je potpis na jednogodišnji ugovor do 30. juna 2019. godine.

Pešić je ekipu Barselone preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u februaru tekuće godine nakon što je sa Sitom Alonsom dogovoren sporazumni raskid ugovora usled jako loših partija.

Srpski trener vodio je ekipu do trofeja u "Kupu Kralja", dok je u ACB ligi Barsa zaustavljena u polufinalu od strane Baskonije.

Svetislav Pešić ispisao je istoriju Barselone jer je za vreme prvog mandata ekipu vodio do triple krune. Barsa je sa Karijem osvojila Evroligu, ACB ligu i Kup Kralja u sezoni 2002/03.

🏀 Coach Svetislav Pesic to stay at @FCBbasket until 2019

👉 Info: https://t.co/zRGqX0lwMP

🔵🔴 #ForçaBarça! pic.twitter.com/LZFKyZqzjz

— FCB Basket (@FCBbasket) 25. јун 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.