Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2024, 17:11

STIV KER GANUO ĐOKOVIĆA: Novak se oglasio povodom sahrane Dejana Milojevića! (FOTO)

Sve je pogodio prerani odlazak srpskog stručnjaka Legendarni trener Golden Stejt Voriorsa, Stiv Ker, stigao je danas u Beograd kako bi se emotivno oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika, Dejana Milojevića. Deki, kako ga je nazivao celokupan košarkaški svet, preminuo je nedavno, ostavljajući dubok trag u srpskom i međunarodnom sportu. Stiv Ker, koji se ... Read more
The post STIV KER GANUO ĐOKOVIĆA: Novak se oglasio povodom sahrane Dejana Milojevića! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đoković reagovao na dolazak Stiva Kera na sahranu Dejana Milojevića

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

​Trener Golden Stejt Voriorsa i možda najbolji košarkaški trener današnjice, Stiv Ker, došao je u Beograd da se oprosti od svog prijatelja i doskorašnjeg saradnika - Dejana Milojevića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.