STEFANOVIĆ: Košarka se vratila kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 09:11

STEFANOVIĆ: Košarka se vratila kući

Orlići na krovu Evrope.

Selektor juniorske reprezentacije Srbije bio je presrećan posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Nišu, a nakon dodele medalja rekao je da je ponosan i da se košarka vratila kući.

 - Košarka se vratila kući. Dominantno...Nijedna utakmica u egalu. Sve rešeno na vreme. Svaka čast momcima. Za mesec dana smo napravili koheziju, napravili smo 12 ratnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su spremni da poginu jedni za druge, da igraju odbranu, da uđeš da igraš odbranu pet minuta, da ne pipneš loptu i da izađeš srećan. To je donelo rezultat - rekao je Stefanović. - Pogledajte statistiku, nismo najbolji u šutu za tri. Među gorima smo, verovatno. Ali imamo u svakoj utakmici nekoga drugoga koji je iskočio. Timska igra je donela trofej - kazao je Stefanović za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Stefanoviću je istakao da mu je ovo najvažniji trofej.

 - Sigurno najveći uspeh u dosadašnjem delu karijere. Ne postoji veća satisfakcija. Ja sam jedan od retkih kome je oduvek želja bila da vodim reprezentaciju - dodao je Stefanović.

Publici je odmah posle utakmice zahvalilo na podršci i istakao da ovaj uspeh bez njih ne bi bio moguć.

 - Iskreno, ovo mi nije bilo ni u najluđim snovima. Da će da bude puna hala, ovoliko dece. Ovi momci su kao Bitlsi... Nestvarno iskustvo za njih. Ponašanje publike, navijanje, sve je bilo fenomenalno.  Za igrače uspomena za ceo život - zaključio je Stefanović.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.