ŠOK: Navijači SPREČILI POVRATAK Dejana Radonjića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 22:53

ŠOK: Navijači SPREČILI POVRATAK Dejana Radonjića!

Presedan u svetu košarke...

Crnogorski košarkaški trener Dejan Radonjić nema posao od otkaza u grčkom velikanu Panatinaikosu, posle serije loših rezultata. Kako stoje stvari, neće ga još duže ni imati jer su se pojavile informacija kako se neće vratiti u podgoričku Budućnost, javlja "RTCG".

Najtrofejniji trener beogradske Crvene zvezde je, naime, imao duge i ozbiljne pregovore sa čelnicima podgoričkog kluba, ali je na kraju odbio ponudu.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznaje "RTCG", između ostalog i zbog revolta dela navijača Budućnosti, iskazanog prethodnih sedmica uvredljivim grafitima na njegov račun, koji su osvanuli na nekoliko podgoričkih fasada.

Budućnost svakako nastoji da pripremi ozbiljniji projekat naredne sezone s obzirom na to da su osigurali bolji budžet, te bi novom treneru mogli da obećaju konkurentniji roster..
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.