SMRT LEGENDE SRPSKE KOŠARKE UTIŠALA BES DELIJA: Nezadovoljstvo navijača - menjaju pola ekipe, govore o NOVOM pleju (TVITER)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 00:42

SMRT LEGENDE SRPSKE KOŠARKE UTIŠALA BES DELIJA: Nezadovoljstvo navijača - "menjaju" pola ekipe, govore o NOVOM pleju (TVITER)

Bledo izdanje srpskog prestavnika u najelitnijem evropskom takmičenju.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Valensije u 20. kolu Evrolige rezultatom 91:71 (27:15, 22:27, 19:15, 23:14) i tako zabeležili 13. poraz u prestižnom takmičenju. Španski predstavnik je kontrolisao meč od prvog minuta i sasvim zasluženo stigao do 11. pobede i tako ostao u igri za plej-of.

Navijači crveno-belih bili su razočarani izdanjem svojih pulena, a nezadovoljstvo su iskazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviteru.

Oni nisu zadovoljni partijama nekoliko igrača, pre svih Lengstona Hola (spominju čak i da je njegova slaba utakmica dovoljan pokazatelj da Dejan Radonjić ne treba da ga zadrži u timu), ali i Ognjena Kuzmića koji nastavlja sa bledim izdanjima, kao Džonija O'Brajanta koji je ponovo igrao isuviše individualno iako je bio najbolji strelac na utakmici sa 21 poenom.

Ako ništa drugo bar je Hol otklonio Radonjiću dilemu da li mu treba drugi plej umesto njega. Mislim da ga je Radonjić zadržao samo da bi bio siguran pre nego što ga zameni ali eto pomogao mu je da se ubrza odluka #kkcz

— JJ (@jjtwcz) January 15, 2021

Ne moze se EL igrati sa ovakvim Kuzom i JOBom na 5, rim protection je sa njima katastrofa ziva

Jos bez Lojda bez koga smo na ovom nivou 50% slabija ekipa

Epilog je -20 u la fonteti, a oni bez Dubljevica i Klemena..

Bice bolje #kkcz

— Aleksa (@bdkmvv) January 15, 2021

Nece ovo biti nista bolje kad se vrati Lojd... Previse igraca koji nemaju ni ec kvalitet u timu.Radonja da uzme Aba ligu i da se sutiramo u dupe od srece #kkcz

— Kosooki Booda (@WhiteChocobg) January 15, 2021

Treba nam plej koji ima killera u sebi, da zna da pogodi i preuzme odgovornost. Tipa Pjer Dzekson. Veceras je bio subjektivni osjecaj da niko ne moze da pogodi van linije 6.75. #kkcz

— 🔴⚪️ (@hobotnica10) January 15, 2021

Хахахх О Брајант има 6 изгубљених лопти...

Дакле све исто као и код Салоа #kkcz

— Ciganstura (@cigansturaa) January 15, 2021

Већи део утакмице тежак за гледање. Боље да је и у Валенсији писта била залеђена. 🤭 Мало шале али увек подршка, иду бољи дани. #kkcz

— Милош Игњатовић (@MilosIgnjatovi9) January 15, 2021

Naravno, bilo je i onih koji ne odustaju od podrške svom klubu.

Reči ću samo ovo, Zvezdo, volim te #kkcz

— Zeljka (@ZeljkaMC) January 15, 2021

Што би рекли ови добри звездаши, биће опет Калемегдан у јуну#kkcz

— надзорник ПРЛЕ 🇷🇸 ⭐⭐⭐ (@WillieCicci) January 15, 2021

Ipak, utisak dana je nažalost tužna vest koja je stigla usred utakmice da je u 76. godini preminuo legendarni srpski trener Miki Vuković, utemeljivač ženske košarke na našim prostorima i najbolji trener u istoriji upravo ekipe Valensije.

Španci su svaki tvit posvetili Vuković dok su usput izveštavali sa meča.

Final

Tenemos la victoria 11 en la Turkish Airlines @EuroLeague

Va por ti, Miki 😢

🏆 J20 #EuroLeague@valenciabasket 91

🏠🆚 @kkcrvenazvezda 71

🤝 @MilarCOMELSA#EActíVate pic.twitter.com/U0by0SXMpb

— Valencia Basket Club (@valenciabasket) January 15, 2021

😢

Hasta siempre, Miki

Cas 👉 Valencia Basket transmite el pésame por el fallecimiento de Miki Vukovic https://t.co/HJI4rD1ER5

Val 👉 Valencia Basket transmet el condol per la pèrdua de Miki Vukovic https://t.co/x9ENkkVALA

Eng 👉 https://t.co/CE8JPqXXq6 pic.twitter.com/g8NWuzvypj

— Valencia Basket Club (@valenciabasket) January 15, 2021

Od njega se oprostio i Viktor Klaver, sadašnji as Barselone koji je rođen u Valensiji gde je ostvario i prve košarkaške korake.

Gracias Miki por todo lo que has dado al baloncesto valenciano y por el cariño con el que me has tratado siempre. DEP 🤍 https://t.co/pPWIHOejyI

— Victor Claver (@Victor_Claver) January 15, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.