Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKURTOPULOS Žao mi je što smo razočarali navijače

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Tanasis Skurtopulos poručio je da je Češka zaslužila da prođe u narednu rundu Svetskog prvenstva i istakao da mu je žao što je njegova ekipa razočarala navijače.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kanalu.
Češka zaslužuje prolazak u narednu rundu. Igrala je dobro tokom celog turnira i želim joj puno sreće… Mi smo danas dali sve, pokušali, igrali jače. Trudili smo se da zadržimo rezultat koji nam je bio potreban, ali nismo uspeli –rekao je Skurtopulos.
Košarkaška reprezentacija Grčke pobedila je selekciju Češke sa 84:77 u poslednjem meču Grupe K Svetskog prvenstva u Kini, ali joj to nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale.
Grčka je upisala treći trijumf na šampionatu, koliko ima i Češka, ali nije uspela da slavi sa najmanje 12 poena razlike.
Žao mi je što smo razočarali navijače u Grčkoj i one koji su došli ovde da nas podrže, ali dali smo sve od sebe – rekao je Skurtopulos.

The post SKURTOPULOS Žao mi je što smo razočarali navijače appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.