Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR LETONIJE: Crnogorci igraju kao Srbi i Rusi, vole da provociraju, plašim se i sudija

Košarkaši Letonije i Crne Gore otvoriće nedeljni program osmine finala na Eurobasketu.
Nakon uvodnog poraza od reprezentacije Srbije, izabranici Ainarsa Bagackisa su zabeležili četiri uzastopne pobede i imaju veliku šansu da se konačno plasiraju u četvrtfinale Eurobasketa.
Selektor Letonije je izjavio da se plaši sudija, ali i protivnika koji ume da provocira.
Crna Gora igra košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koja je kombinacija srpskog i ruskog stila. Oni znaju da igraju, ako im se dopusti da igraju kako žele. Vole da provociraju, da ulaze u priču sa sudijama. Moramo da budemo spremni za takvu košarku. Crna Gora je atletski snažna ekipa, iskusna je i ima odličnu centarsku liniju. Ako uđemo u pozicionu utakmicu, imaćemo dosta problema. Trudićemo se da ubrzamo ritam, da branimo ofanzivni skok i stvaramo situacije za tranziciju. Glavnu aduti Crne Gore su Vučević, Dubljević i Rajs. Ponavljam, imamo realne šanse da prođemo među osam najboljih, ali se više od Crne Gore plašim provokacija koje mogu moje igrače da izbace iz ritma i sudija koje bi mogle to da tolerišu na terenu, rekao je Bagackis.

The post SELEKTOR LETONIJE: Crnogorci igraju kao Srbi i Rusi, vole da provociraju, plašim se i sudija appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EP: Letonija demolirala Crnu Goru

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2017

Košarkaška reprezentacija Letonije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pošto je u prvom nedeljnom meču osmine finala deklasirala selekciju Crne Gore - 100:68...Tim Ainarsa Bagackisa će se posle dana odmora, u utorak u borbi za mesto u polufinalu sastati sa Slovenijom...Crna Gora je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.