Roberto Kovač potpisao za Cibonu

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roberto Kovač potpisao za Cibonu

Švajcarski košarkaški reprezentativac Roberto Kovač potpisao je jednogodišnji ugovor s Cibonom, saopštio je hrvatski klub.

Pre dolaska u Cibonu igrao je za dva švajcarska kluba. Počeo je u Friborgu, a od 2016. je bio član Ženeve.

Kovač već neko vreme trenira sa Cibonom, a bio je u rosteru i u prijateljskoj utakmici s Igokeom u kojoj je bio jedan od najboljih igrača sa postignutih 17 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ovo mi je novo iskustvo. Prvi put sam van Švajcarske. Ovde je organizacija super. Treneri su odlični, kao i ceo stručni štab. Igrači su me dočekali kao domaćeg. Treniramo jako, imamo lepu igru i svi smo fokusirani na cilj. Za mene je uvek cilj osvojiti sve. Dosta smo mlada ekipa, ali borićemo se sa svima", rekao je Kovač.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.