Rešena sudbina Nemanje Nedovića, ponovo u crveno-belom?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 14:59

Rešena sudbina Nemanje Nedovića, ponovo u crveno-belom?

Navijači ne bi imali ništa protiv.

Kako prenosi ugledni košarkaški novinar Emilijano Karšija, Nemanja Nedović će napustiti Olimpiju iz Milana.

Reprezentativac Srbije će napustiti Lombardiju posle dve sezone provede u klubu, što je donekle i očekivano uzevši u obzir ranije informacije.

Etore Mesina želi da promeni tim koji će i naredne sezone igrati Evroligu, ali i biti jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od favorita za osvajanje Serije A.

Isti je slučaj i sa Crvenom zvezdom, pa nema sumnje da će Nedović biti u zamislima navijača kada su u pitanju novajlije na Malom Kalemegdanu gde je započeo karijeru.

Nedavno je odbacio mogućnost da pojača Partizan, o čemu se takođe govorilo...

Nemanja Nedovic and Olimpia Milano are parting ways after two seasons, I am told

— Emiliano Carchia (@Carchia) 25. мај 2020.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još jedna vest koja se već tumači kao nagoveštaj Zvezdinog pojačanja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020

Možda je preuranjeno, ali....S obzirom da je danas i zvanično potvrđeno da će Crvena zvezda i sledeće sezone igrati u Evroligi, navijači crveno-beli s razlogom ponovo očekuju atraktivna i kvalitetna pojačanja tokom leta...Tokom dana se pojavila informacija da Nemanja Nedović napušta Olimpiju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.