Još jedna vest koja se već tumači kao nagoveštaj Zvezdinog pojačanja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 22:19

Još jedna vest koja se već tumači kao nagoveštaj Zvezdinog pojačanja! (foto)

Možda je preuranjeno, ali...

S obzirom da je danas i zvanično potvrđeno da će Crvena zvezda i sledeće sezone igrati u Evroligi, navijači crveno-beli s razlogom ponovo očekuju atraktivna i kvalitetna pojačanja tokom leta.

Tokom dana se pojavila informacija da Nemanja Nedović napušta Olimpiju iz Milana, pa su odmah počela nezvanična povezivanja Nedovića sa Crvenom zvezdom, iako još nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << informacija o planovima srpskog evroligaša za vreme predstojeće letnje pijace.

Ali, nije ni to sve.

Večeras je košarkaški novinar ''Sportanda'' Emilijano Karćija preneo informaciju da je nekadašnji košarkaš Zvezde i FMP-a Dragan Apić blizu definitivnog rastanka sa Lokomotivom Kubanj, koja ga je u januaru poslala na pozajmicu u španski Burgos.

U najkraćem, ruski klub najverovatnije neće iskoristiti mogućnost nastavka saradnje sa srpskim centrom, pa će on morati da traži novi klub.

Da li to znači da bi bio interesantan Crveoj zvezdi, teško je reći u ovom trenutku, pogotovo što Zvezda može da vrati i Dušana Ristića, koji je odlično igrao za Astanu u VTB ligi kao pozajmljen igrač crveno-belih.

Ali, navijači će imati još jednu temu za svoje procene i komentare na društvenim mrežama.

-

-

Lokomotiv Kuban is considering using the clause and opt out of Dragan Apic’s contract for next season, a source told @Sportando.

Apic spent the season on loan with Burgos

— Emiliano Carchia (@Carchia) May 25, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.