Rekla je DA - Marina se vraća na mesto uspeha!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekla je DA - Marina se vraća na mesto uspeha!

Nepunih godinu dana od momenta kada je odlučila da napusti kormilo ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković je prihvatila poziv Predraga Danilovića.

Najbolje srpske košarkašice ponovo će voditi selektorka koja je sa reprezentacijom naše zemlje ispisala istoriju i vodila je do medalja na Evropskom prvenstvu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpijskim igrama.

Marina Maljković prihvatila je ponudu Košarkaškog saveza Srbije da se vrati za kormilo ženskog nacionalnog tima, a "Žurnal" piše da je do ozvaničenja saradnje ostalo da se završe određene formalnosti.

Predsednik KSS Predrag Danilović nedavno je sa potpredsednicom Anom Joković boravio u Istanbulu gde je razgovarao sa Marinom Maljković i ponudio joj mesto selektora.

Pomenuti izvor piše da je već tada sve bilo dogovoreno i da će Maljkovićeva zvanično stupiti na funkciju kada se obave još neke formalnosti.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je fenomenalan uspeh pod vođstvom Marine Maljković, pošto je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Rumuniji, odnosno bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.