Rekla je DA - Marina se vraća na mesto uspeha!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.12.2017.
22:28
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nepunih godinu dana od momenta kada je odlučila da napusti kormilo ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković je prihvatila poziv Predraga Danilovića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Najbolje srpske košarkašice ponovo će voditi selektorka koja je sa reprezentacijom naše zemlje ispisala istoriju i vodila je do medalja na Evropskom prvenstvu i Olimpijskim igrama.

Marina Maljković prihvatila je ponudu Košarkaškog saveza Srbije da se vrati za kormilo ženskog nacionalnog tima, a "Žurnal" piše da je do ozvaničenja saradnje ostalo da se završe određene formalnosti.

Predsednik KSS Predrag Danilović nedavno je sa potpredsednicom Anom Joković boravio u Istanbulu gde je razgovarao sa Marinom Maljković i ponudio joj mesto selektora.

Pomenuti izvor piše da je već tada sve bilo dogovoreno i da će Maljkovićeva zvanično stupiti na funkciju kada se obave još neke formalnosti.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je fenomenalan uspeh pod vođstvom Marine Maljković, pošto je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Rumuniji, odnosno bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke