Real bolji od Barse

Izvor: TvojPortal.com, 05.Jan.2012, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real bolji od Barse

Tvoj portal
Košarkaši "kraljevskog kluba" osvetili fudbalere, savladali najvećeg rivala 78:74.



Možda u fudbalu ne može, ali u košarci Real može da pobedi Barsu. Navijači "kraljevskog kluba" radovali su se posle megdana sa najvećim rivalom u 14. kolu Endesa lige - 78:74 (18:16, 30:20, 14:22, 16:16).

Madriđani su tako stavili melem na ranu iz prošlog kola kada su neočekivano izgubili od Huventuda u Badaloni i istovremeno napravili "gužvu" >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u vrhu tabele. Barseloni su naneli treći poraz, koliko imaju i Real, Unikaha, Alikante i Kaha Laboral! Dakle, pet ekipa je na vrhu sa identičnim skorom - 11-3.

Najefikasniji kod Reala bili su Džejsi Kerol (3/4 za tri) i Ante Tomić sa po 16 poena, ali je odlučujuće poene u finišu postigao Martinas Pocijus. Litvanac ih je ubacio pet u poslednjem minutu i od 72:72 doveo svoj tim do 77:72 posle čega je postalo jasno da ceo plen ostaje u španskoj prestonici. Na kraju, Pocijus je bio na "koti deset".

Kod gostiju, za koje nije igrao Huan Karlos Navaro, najbolji je bio Bonifejs N'Dong sa po 12 poena i skokova, Pit Majkl je dao 14, Marselinjo Uertas 13...

Treneri Pablo Laso i Havijer Paskval nisu računali na srpske internacionalce, Novicu Veličkovića i Kostu Perovića.

kosarkarealel clasicobarca

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.