Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 16:52

Ratkovica preuzima Klonfere

Doskorašnji asistent Dejana Milojevića u Mega Bemaksu postavljen za prvog trenera OKK Beograda

Odlukom uprave OKK Beograda novi prvi trener prestoničćkog kluba je Branislav Ratkovica. On će natom mestu zameniti Branka Milisavljevića, koji je prvi tim popularnih Klonfera preuzeo u junu prošle godine i u sezoni 2019/20 u okviru Košarkaške lige Srbije stigao do skora od devet pobeda i sedamnaest poraza.

Ratkovica (34) je rođen u mestu Gradačac, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarkaške karijere igrao je na poziciji plejmejkera, a nastupao je za Beopetrol, Atlas, Avala Adu, Mega Vizuru, Oldenburg, Tajgers Tibingen, Alijagu, Olin Jedrene, Artland Dragons, Politehniku, Lukoil Akademik, Partizan, Cibonu, Mega Bemax i OKK Beograd, gde je na kraju sezone 2018/19 i završio igračku karijeru

Trenersku karijeru započeo je u košarkaškom klubu Mega Bemaks, gde je radio kao pomoćnik prvog trenera Dejana Milojevića.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROMENA NA KLUPI KLONFERA: Branislav Ratkovica je novi trener OKK Beograda!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2020

Odlukom uprave OKK Beograda novi prvi trener OKK Beograda je Branislav Ratkovica koji će na tom mestu zameniti Branka Milisavljevića

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.