Radonjić ostaje trener Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ostaje trener Zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će trener Dejan Radonjić voditi ekipu i naredne sezone.

Zvezda je na taj način prekinula spekulacije oko odlaska crnogorskog stručnjaka, za koga su se interesovali neki klubovi iz inostranstva, pre svega Kuća Laboral.

"Radonjić je otputovao u Barselonu gde će kao trener crveno-belih prisustvovati redovnim godišnjim sastancima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evrolige sa ostalim trenerima klubova, koji će se takmičiti naredne sezone u novom formatu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. Radonjić ostaje u redovima šampiona ABA i KLS lige i u takmičarskoj 2016/2017 u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom", poručuju iz Zvezde.

Kako se navodi, trener sa najviše pobeda u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, uprkos interesovanju pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i Zvezdi.

Radonjić je trener Zvezde od aprila 2013. godine i sa crveno-belima je osvojio po dve titule u ABA ligi, KLS-u, dva Kupa Koraća, dva puta stizao do polufinala Evrokupa, kao i do Top 8 Evrolige minule sezone.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

'''Delije'' oduševljene, ''Radonjizam'' se nastavlja: ''NEĆE ON NIĐE!'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016

Dosta reakcija izazvala je današnja vest o definitivnom ostanku Dejana Radonjića na klupi Crvene zvezde Telekom...Bilo je dosta spekulacija u proteklom periodu oko statusa Dejana Radonjića u Zvezdi, ali danas su sve dileme otklonjene...Trofejni strateg će i sledeće sezone voditi crveno-bele, a ovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.