Zvezda želi da vrati Kalinića, volela bi i Jovića

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 23:14

Zvezda želi da vrati Kalinića, volela bi i Jovića

Košarkaški klub Crvena zvezda mogla bi da dobije veliko pojačanje u sledećoj sezoni.

Jedno od pojačanja bi mogao da bude Nikola Kalinić koji već dve godine nosi dres Barselone.

Crveno-beli već uveliko rade na njegovom povratku u Beograd, i ako se to ostvari onda će srpski košarkaš po treći put obući dres Crvene zvezde.

"Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad!", rekao je Nebojša Čović.

Prvi čovek crveno-belih govorio je da bi voleli da sem Nikole Kalinića u timu vidi i Stefana Jovića kao i njegov prezimenjak Nikola koji igra u NBA ligi za ekipu Majamija.

"Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli. Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet".

"Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, to nije naš propust, nije stvar bila u parama, mi bi dali isto toliko, ali sticajem okolnosti je napravljeno tako kaok je napravljeno. Petrušev je proigrao kod Duška Ivanovića, on je sjajan trener, sklope se stvari koje ne funkcionišu. Nije hteo Hauarda, Monekea, a zalomilo se da radi sa njima. Giedraitisa je hteo, on je odličan".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čović: „Lično sam zvao Mirotića, ali…“

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 02:30

Košarkaš Armanija iz Milana Nikola Mirotić bio je želja Crvene zvezde, potvrdio je predsednik kluba Nebojša Čović.. Tokom gostovanja na podkastu „Luka i Kuzma“, Čović je pričao o mnogobrojnim stvarima koje ste mogli da čitate i na stranicama našeg portala. . Između ostalog, upitan je...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.