REAL PAO U ARENI: Veterani napravili sjajnu uvertiru za duel seniorskih timova

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 18:51

REAL PAO U ARENI: Veterani napravili sjajnu uvertiru za duel seniorskih timova

Najefikasniji Aleksandar Rašić.

Košarkaški veterani Partizana savladali su veterane Real Madrida 65:64 u revijalnom meču uoči duela dva tima u Evroligi.

Utakmica je odigrana u četiri četvrtine po sedam minuta. Gledaoci u Štark areni mogli su da vide mnogobrojna velika imena iz slavne istorije dve kluba, a Novica Veličković i Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lončar odigrali su po jedno poluvremene za oba kluba.

Najefikasniji igrač na meču bio je Aleksandar Rašić sa 20 poena, dok je sa druge strane Felipe Rejes postigao 15. Za Partizan su igrali i Nebojša Zorkić, Miško Marić, Dejan Tomašević, Saša Pavlović, Slavko Vraneš, Predrag Šuput, Milenko Tepić, Ratko Varda i drugi.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.