RAZVALIO STAJLINGOM: Jokić došao na meč kao gangster, a onda je pričao o Lebronu Džejmsu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 09:49

RAZVALIO STAJLINGOM: Jokić došao na meč kao gangster, a onda je pričao o Lebronu Džejmsu (VIDEO)

Zanimljiv imidž srpskog košarkaša.

Nikola Jokić je nastavio da oduševljava košarkašku planetu. Centar Denvera je u trijumfu nad Minesotom 146:112 zabeležio drugi najbrži tripl-dabl u karijeri.

Na kraju meča je sakupio 20 poena, 16 asistencija i 12 skokova, a pažnju američkih medija je privukao i zbog atraktivnog stajlinga prilikom dolaska na utakmicu.

Jokić je uz rolku i kaput imao na glavi kačket, što je mnoge asociralo na poznatu gangstersku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seriju “Peaky blinders”.

SILÊNCIO

O maldito Peaky Blinder Nikola Jokic chegou 💧

pic.twitter.com/nKXuDWYQhI

— NBA do Povo 🏀🇧🇷 (@NBAdoPovo) February 8, 2023

Zanimljivo, Jokićev učinak u meču sa Minesotom je ipak bio u “drugom planu”, pošto su novinari u Denveru srpskog asa propitivali o rekordu Lebrona Džejmsa, koji je u noći između utorka i srede postao najbolji strelac u istoriji NBA.

- Niko u bliskoj budućnosti neće učiniti ono što je Lebron uspeo. Čovek nije imao trenutak vrhunca, on je na vrhuncu već 20 godina. Nije bilo mnogo ovakvih sportista. On je idol, neko kome se divim. Bio je uvek lider tima, NBA šampion, MVP. Ne nogu da zamislim nekoga da tako dugo traje kao Lebron – istakao je Jokić.

Nikola Jokić on LeBron James becoming the NBA’s all-time leading scorer:

“The guy didn’t have a prime, he’s been in his prime for 20 years.” pic.twitter.com/J0GvR1Cu65

— Katy Winge (@katywinge) February 8, 2023

Lebron Džejms je u meču LA Lejkersa i Oklahome nadmašio rekord Karim-Abdula Džabara i sada je prvi na večnoj listi strelaca sa 38.390 poena.

Rezultati

Orlando - Njujork 98:102

Nju Orleans - Atlanta 116:107

Bruklin - Finiks 112:116

Memfis - Čikago 104:89

Denver - Minesota 146:112

LA Lejkers - Oklahoma 130:133
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.