Partizan i Zvezda poveli u polufinalima Superlige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 10:52

Partizan i Zvezda poveli u polufinalima Superlige

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na svom terenu Megu u prvoj utakmici polufinalne serije prvenstva Srbije sa 82:72 (22:22, 18:20, 23:13, 19:17). Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras FMP rezultatom 97:87 i poveli 1:0 u polufinalu.
Partizan je na startu bio dominantan i veoma brzo je stekao 11 poena prednosti, ali je onda stao i dozvolio Megi da serijom od 11:0 u drugu četvrtinu uđe sa nerešenim rezultatom.
U drugoj četvrtini nijedna ekipa nije steka značajniju predost, a crno-beli su ponovo zaigrali dosta snažnije početkom treće četvrtine, kada su napravili seriju od 12:0 i odlepili se.
Mega je u nastavku u tri...
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nastavak totalne dominacije ili... Počinje okršaj srpskih klubova za poslednji trofej u sezoni: Partizan - Mega, Zvezda - FMP

Izvor: Sportal.rs, 24.Maj.2024

Nakon završetka sezone u ABA ligi, gde je Crvena zvezda ubedljivom pobedom nad Partizanom od 3:0 u seriji vratila trofej u svoje vitrine, pažnja košarkaške javnosti u Srbiji usmerena je na borbu za nacionalnu titulu u Superligi Srbije. Četiri srpska kluba igraće za poslednji trofej u sezoni: osmostruki...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.