Prokišnjavaju hala Čair i sala u Durlanu, prekinute košarkaške utakmice na EP-u

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2023, 19:57

Prokišnjavaju hala "Čair" i sala u Durlanu, prekinute košarkaške utakmice na EP-u

Sedam sekundi pre kraja prve četvrtine utakmice između Grčke i Italije na Evropskom prvenstvu za juniore u Nišu prekinuta je zbog povrede italijanskog košarkaša, ali je u tom trenutku počelo prokišnjavanje hale "Čair" i nakon malo više od 45 minuta pauze, meč je nastavljen. Prokišnjavala je i sala OŠ "Mika Antić", zbog čega su se neki košarkaši i okliznuli, pa je na desetak minuta prekinuta i utakmica između Poljske i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Turske.

Kiša pravi problem košarci; foto: Ljubica Jocić U finišu prve četvrtine, pri rezultatu 24:15 za Italiju teško se povredio italijanski košarkaš Konte koji je na nosilma iznet sa parketa hale "Čair".

Dok je trajalo ukazivanje pomoći ovom mladom igraču, na parket hale procurila je voda sa plafona tokom nevremena koje je zadesilo Niš.

Volonteri su peškirima i krpama brisali parket, ali je utakmica nastavljena posle 45 minuta kada je hala obrisana.

Slična slika i u sali Osnovne škole "Mika Antić" gde su igrali Poljska i Turska - zbog vode na terenu košarkaši su se klizali po parketu. Utakmica je prekinuta i nakon desetak minuta nastavljena.

Podsetimo, danas je počelo Evropsko prvenstvo za košarkaše do 18 godina, a ranije je najavljeno da je sve spremno za taj veliki sportski događaj.

Ovo nije prvi put da neka košarkaška utakmica bude prekinuta u Nišu jer se jula prošle godine meč košarkaških reprezentacija Srbije i Belgije igrao dva dana pošto je prvog dana nestalo svetla u hali.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Grčka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Košarkaši Poljske i Turske protestovali zbog loših uslova u sali u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2023

Poslednjih pet minuta utakmice prvog kola B grupe između Poljske i Turske na Evropskom prvenstvu u Nišu košarkaši obe ekipe su se samo dodavali i trošili vreme ne želeći da rizikuju neku povredu. Razlog su loši uslovi i nedostatak klime u sali Osnovne škole "Mika Antić" gde su zbog vrućine...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.