Potres u Hrvatskoj – Aco Petrović podneo ostavku

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 10:31

Potres u Hrvatskoj – Aco Petrović podneo ostavku

Aleksandar Aco Petrović podneo je ostavku na mesto sportskog direktora u Hrvatskom košarkaškom savezu.

To je saopštio na Tviteru.

"S obzirom da više nemam poverenja u čelne ljude HKS-a odlučio sam da dam ostavku na mesto sportskog direktora", saopštio je Petrović.

Petrović nije bio za izbor Josipa Sesara za selektora, a nakon što je dobio salve uvreda na Tviteru rešio je da ugasi nalog, koji je u međuvremenu aktivirao.

Tamošnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Savez moraće da nađe zamenu za Petrovića, a možda će se odlučiti i za vraćanje stručnog saveza, koji je sa odlaskom Dina Rađe, ukinut pre prošlog Evrobasketa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OTIŠAO: Aco Petrović podneo ostavku

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023

Sve je obelodanio na Tviteru...Aleksandar Petrović više nije direktor Košarkaškog saveza Hrvatske, pošto je podeno ostavku na tu funkciju. Javnost je obavestio putem društvenih mreža...- S obzirom da više nemam poverenja u čelne ljude Hrvatskog košarkaškog saveza odlučio sam da dam ostavku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.