OTIŠAO: Aco Petrović podneo ostavku

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 19:46

OTIŠAO: Aco Petrović podneo ostavku

Sve je obelodanio na Tviteru.

Aleksandar Petrović više nije direktor Košarkaškog saveza Hrvatske, pošto je podeno ostavku na tu funkciju. Javnost je obavestio putem društvenih mreža.

- S obzirom da više nemam poverenja u čelne ljude Hrvatskog košarkaškog saveza odlučio sam da dam ostavku na mesto sportskog direktora - napisao je Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aco Petrović.

S obzirom da više nemam povjerenja u čelne ljude HKSa odlučio sam dati ostavku na mjesto sportskog direktora!

— Aleksandar Petrović (@petrov_aco) April 28, 2023

Nešto kasnije je i HKS potvrdio tu informaciju.

- Aleksandar Petrović je danas u prostorijama HKS-a podneo ostavku na funkciju sportskog direktora na koju je izabran u septembru prošle, 2022. godine. Zahvaljujemo gospodinu Petroviću na dosadašnjoj saradnji i angažmanu i želimo mu sreću u daljem radu - naveo je hrvatski savez.

Petrović je za sportskog direktora izabran u septembru prošle godine, a mesec dana kasnije i za vršioca dužnosti selektora košarkaške reprezentacije. Bilo je to privremeno rešenje nakon odlaska selektora Damira Mulaomerovića.

Dario Đerđa je bio Petrovićev favorit, ali HKS je na kraju odabrao Josipa Sesara za novog selektora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.