Podeljene strasti u Pioniru: Počelo sa „Muto odlazi“, završilo se zvižducima

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2017, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podeljene strasti u Pioniru: Počelo sa „Muto odlazi“, završilo se zvižducima

Jedan deo navijača protiv iskusnog stručnjaka, drugi deo negodovao zbog prozivki...

Podeljene emocije u beogradskom hramu košarke - deo navijača Partizana je kraj utakmice sa Albom dočekao uz povike - "Muto, odlazi" - što je kod ostatka publike izazvalo oštro negodovanje i zvižduke. 

Nije se Parni valjak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << proslavio ni u drugom ovosezonskom okršaju s Albom. Samo četiri poena nedostajala su da ponovo bude "stotka". Odnosno, minimum 100 primljenih koševa.

Sve je počelo povicima "Defence, defence (odbrana, odbrana)" nekoliko minuta pre kraja utakmice, što je jasno upućivalo na nezadovoljstvo zbog Partizanove loše odbrane.

A kada se sa tribina začula poruka da Partizanov strateg treba da ode, ostatak publike pokušao je da ih zaustavi, tačnije nadjača...

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.