Pobeda Budućnosti u senci sporne sudijske odluke: Ne boli poraz, već nepravda VIDEO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 22:41

Pobeda Budućnosti u senci sporne sudijske odluke: "Ne boli poraz, već nepravda" VIDEO

Košarkaši Budućnosti savladali su Mornar posle uzbudljivih 45 minuta košarke u "Morači" 103:100, ali je meč obeležio i krajne sproan momenat na štetu Barana.

On se desio u poslednjim sekundama regularnog dela, na 86:86, kada se Veders digao na šut sa svoje polovine, Mihailović ga očito faulirao, a sudije ostale "neme".

Sudija Karović je podigao ruku kao da će da svira prekršaj, ali je naprasno odustao pa su usledili protesti sa klupe Mornara, a trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mihailo Pavićević je isključen zbog druge tehničke greške.

Uz njega isključen je iz istog razloga i tim-menadžer Lazar Pavićević.

Asistent Mihaila Pavićevića, Ljubomir Vujačić, koji je vodio meč u dodatnih pet minuta, nije želeo da komentariše sudijsku odluku u finišu regularnog dela.

"Čestitam Budućnosti. Dali smo sve od sebe, borili se. Žao mi je što nismo uzeli bodove koji su bitni za opstanak. Ne bih komentarisao sudije, reakcija je bila takva sa klupe. Oni nisu sudili i nisu nam dali objašnjenje“, rekao je Vujačić.

Pojedini crnogorski mediji su procenili da je sudijska odlukau samoj završnici bila na štetu gostiju

"Šta ako Mornar zbog ovoga ispadne? Sudije otele Baranima trijumf u Morači", piše u naslovu portala Vijesti.

Ubrzo su se oglasili iz Mornara na društvenim mrežama, na kojima su uz video, napisali i: "Ne boli poraz, kao poraz, boli nepravda koja je učinjena. Suvišne su reči, snimak sve govori! Presudite sami".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.