Izvor: Piplmetar.rs, 14.Apr.2023, 08:30

Partizanov apel navijačima pred PAO: „Bićemo strogo kažnjeni…“

Autor: Lazar Nikolić

utorak 11.04.2023.

15:15

Izvor: Sportske.net, Beta


Košarkaški klub Partizan apelovao je danas na svoje navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da poštuju propise Evrolige i ne blokiraju stepenice koje vode do ulaza odnosno izlaza iz beogradske „Arene“, zbog bezbednosti ali i zbog kazni koje za taj prekršaj čekaju klub.
Partizan je naveo da je, kada se govori o brojnosti navijača i atmosferi u Beogradskoj areni, ponos Srbije i čitave Evrope i da navijačima crno-belih po srčanosti, posvećenosti, poznavanju igre i trenutka kada je timu potrebna dodatna podrška, ne mogu da pariraju navijači nijednog drugog kluba u Evroligi.
„Ipak, sve veće interesovanje za utakmice crno-belih koje se iz utakmice u utakmicu multiplikuje dovelo je i do problema u organizaciji mečeva kada je u pitanju poštovanje strogih propisa najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. Stepenice koje vode do ulaza, odnosno izlaza iz dvorane u svakom trenutku moraju biti prazne. Nepoštovanje ovog propisa koji garantuje brzu i bezbednu reakciju u slučaju bilo kakvih problema se strogo kažnjava, što je Partizan već osetio na svojoj koži“, navodi se u saopštenju.
Partizan je zbog toga apelovao na svest navijača da, bez obzira što im pomeranje za korak ili dva u velikoj gužvu donosi dodatni komotitet, uvek na pameti imaju koliku štetu to nanosi Partizanu.
U dogovoru sa službom obezbeđenja, kontrole na ulazima u svaki od sektora će od narednog meča biti dodatno pojačane sa ciljem da se propisani standardi za bezbednost na svaki način osiguraju.
Partizan je zamolio navijače da ranije dođu u dvoranu i da pokažu razumevanje za bezbednosne standarde koji su propisani i strogo se poštuju u Evroligi.
Poslednja utakmica regularnog dela Evrolige između Partizana i Panatinaikosa igra se u petak od 20.30 u beogradskoj „Areni“.
Partizan je izborio plasman

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga,   Beogradska Arena

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.