Pao nema milosti za Olimpijakos

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao nema milosti za Olimpijakos

Zeleni po treći put u sezoni savladali omraženog rivala iz Pireja - 68:61

Panatinaikos je, kao što se i očekivalo, opravdao ulogu favorita u velikom derbiju Grčke i odneo još jednu pobedu nad najvećim rivalom - Olimpijakosom. Nakon što su ih dobili u ligi još u prvom kolu, potom i u Evroligi, presudili su im i ove večeri.

Zeleni su, nakon lošeg otvaranja utakmice u OAKA Areni, ipak slavili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pred svojim navijačima sa 68:61 (11:20, 19:12, 20:16, 18:13).

U redovima domaćina najubitačniji je bio Kej Si Rivers sa 16 poena, dok se kod gostiju istakao Jorgos Printezis sa 13 poena i 12 uhvaćenih lopti.

Naš povremeni reprezentativac Nikola Milutinov pružio je bledu partiju, pošto je večeras za nešto više od 11 minuta na parketu postigao samo tri poena.

Ovo je bio čak četvrti poraz Olimpijakosa uz 10 trijumfa u grčkoj ligi. Panatinaikos suvereno drži lidersku poziciju sa svih 14 pobeda.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.