PRONAĐENA DVA IVKOVIĆEVA GOLUBA!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2011, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENA DVA IVKOVIĆEVA GOLUBA!

Ima nade. Čitaoci Kurira rešeni su da pronađu izgubljene golubove selektora košarkaške reprezentacije Srbije Dušana Ivkovića. Naime, nakon jučerašnjeg teksta u našem listu da je 45 Dudinih golubova nestalo na nebu iznad Srbije, građani su već pronašli dva visokoletača.

Ima nade.

Čitaoci Kurira rešeni su da pronađu izgubljene golubove selektora košarkaške reprezentacije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dušana Ivkovića. Naime, nakon jučerašnjeg teksta u našem listu da je 45 Dudinih golubova nestalo na nebu iznad Srbije, građani su već pronašli dva visokoletača.

Jednog od Ivkovićevih golubova pronašao je Nenad Matijašević u svojim Banovcima, dok je drugog uhvatila i udomila Danijela Novaković iz Malog Mokrog Luga. Prema rečima naših čitalaca, oba goluba bila su teško iscrpljena i jedva su davali znake života.

- Goluba smo pronašli prekjuče u Banovcima. Bio je iscrpljen i jedva se pomerao, a kamoli leteo. Kada smo ga ugledali, odneli smo ga u kuću, napojili i nahranili i sada spava u kutiji. Polako se oporavlja i uskoro bi mogao da bude onaj stari. Nadam se da će Duda biti srećan, a samim tim će i raspoloženje u našoj košarkaškoj reprezentaciji biti mnogo bolje - kaže Nenad Matijašević, inače radnik na benzinskoj pumpi kod Sava centra.

Skoro identičan scenario dogodio se u Malom Mokrom Lugu.

- Na terasi naše kuće u Malom Mokrom Lugu prekjuče smo pronašli iznemoglog goluba sa belom alkicom na nozi. Uneli smo ga u kuću, a onda se moj 11-godišnji sin dosetio da ga odnesemo kod komšije koji je profesionalni golubar. Čim smo pročitali tekst u Kuriru, shvatili smo da treba da pomognemo gospodinu Ivkoviću, koji nam je doneo toliko radosti i mislim da zaslužuje da cela zemlja pokuša da učini sve da selektor dobije nazad svoje golubove koje toliko voli - rekla je za naš list Danijela Novaković.

„Orlovi“ odleću u ponedeljak

Košarkaši Srbije održaće poslednje treninge pred odlazak na Evropsko prvenstvo, koje se od 31. avgusta do 18. septembra održava u Litvaniji. Košarkaši predvođeni selektorom Dušanom Ivkovićem u ponedeljak 29. avgusta kreću put Litvanije, a prvu utakmicu odigraće dva dana kasnije protiv Italije. Srbija se nalazi u grupi B, u kojoj će se pored „azura“ takmičiti još i sa selekcijama Nemačke, Izraela, Francuske i Letonije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.