POTPISAO I OGLASIO SE! Majstor košarke se vratio i odmah POSLAO PORUKU GROBARIMA: Jedva čekam

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:49

POTPISAO I OGLASIO SE! Majstor košarke se vratio i odmah POSLAO PORUKU GROBARIMA: "Jedva čekam"

Još uvek je Partizanovo dete.

Francuski košarkaš Boris Dalo (29) novi je član Asvela, saopštio je klub iz Liona na svom zvaničnom sajtu. Dalo se vraća u Evroligu posle 10 godina kada je u ovom takmičenju nastupao za Partizan.

Francuz je za Partizan igrao od 2013. do 2015. godine, potom nastupao za Antibu u Francuskoj, a onda je jednu sezonu igrao u razvojnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA ligi za Long Ajlend koji je razvojni tim Bruklina.

Po povratku iz Amerike je nastupao za Panionios, Aris, Strazbur, Le Portel i Šole za koji je nastupao u poslednje dve godine.

Jedva cekam u BGD @PartizanBC 👀🇷🇸#PartizanKid

— Boris Dallo (@DalloBoris12) July 4, 2023

On nije krio svoje oduševljenje zbog povratka na najveću scenu, a odmah po potpisivanju ugovora poslao je i poruku Grobarima na Tviteru.

- Jedva čekam da dođem u Beograd - napisao je Dalo sa tagom #PartizanKid (#PartizanovoDete).
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.