PORAZ U SIVCU ALI IGRA RADUJE, POBEDE PIONIRA I JUNIORA

Izvor: Radio Dunav, 21.Feb.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAZ U SIVCU ALI IGRA RADUJE, POBEDE PIONIRA I JUNIORA

Košarkaški klub “APATIN” je odigrao prijateljsku utakmicu koje su pripreme za ulazak u drugu ligu Vojvodine. Igralo se u Crvenki a domaćin je bio Sivac koji je prvi u drugoj ligi Vojvodine i pretendent da uđe u prvu ligu. Sivac je pobedio tesnim rezultatom 103:99, a gosti su odlicno odigrali i ljudi u klubu mogu biti veoma zadovoljni prikazanom igrom protiv favorizovanog protivnika.
Za KK >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Apatin su nastupali Ćopić 17, Lončarević 7, Smiljanić 19, Kliska 13, Medić 2, Kovačević 10, Maljković 6, Pavković 10, Njegovan 6, Gostović 7, Pajovic 2.
Ovog vikenda igrali su i mlađi pioniri u okviru Panon lige i pobedili KK “Nika” rezultatom 45:29. To je bila uvertira pred odličnu juniorsku utakmicu u kojoj su apatinski košarkaši pobedili preokretom u poslednjoj cetvrtini rezultatom 79:74.

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Košarkaši “Apatina” pružili favoritu žestok otpor

Izvor: 025info.rs, 21.Feb.2018

U sklopu priprema za prvenstvo u kojem je cilj ulazak u Drugu ligu Vojvodine, košarkaši “Apatina” su odigrali u Crvenki prijateljsku utakmicu protiv Sivca, trenutno prvoplasiranog tima 2. vojvođanske lige. Sivac je pobedio tesnim rezultatom 103:99, ali su Apatinci odigrali jednu dobru utakmicu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.