PEŠIĆ NAKON POBEDE KOJA JE UKAZALA SLABOSTI ORLOVA: Prvo poluvreme sjajno, oscilacije brinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 16:57

PEŠIĆ NAKON POBEDE KOJA JE UKAZALA SLABOSTI ORLOVA: Prvo poluvreme sjajno, oscilacije brinu

Trijumf u senci povrede Avramovića.

Košarkaška reprezentacija Srbija pobedila je Portoriko sa 94:77 u drugom kolu i tako obezbedila plasman u narednu fazu.

Ono što sigurno brine stručni štab i ljubitelje košarke u Srbiji su problemi sa povredama, koje imaju Filip Petrušev i Aleksa Avramović.

- Portoriko je tim koji insistira na brzoj i agresivnoj igri. U slučaju da ne uspete da zaustavite tranziciju u velikom ste problemu. Mi smo u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli u tome, u nastavku je došlo do pada, ali je najvažnije da smo stigli do pobede. Mislim da smo odigrali sjajno prvo poluvreme, a cilj kojem težimo je da nivo igre ostane na istom nivou od početka do kraja. Svetsko prvenstvo ne toleriše oscilacije - naglasio je Svetislav Pešić, pa zaključio:

- Okrećemo se iskušenjima koja nas očekuju, a iskreno se nadam da ćemo u svakom narednom meču izgledati kao što je to bio slučaj u prvom poluvremenu protiv Portorika - jasan je selektor.

Podsećanja radi, grupa u kojoj se nalazi Srbija u drugoj fazi ukršta sa grupom u kojoj su Italija, Dominikanska Republika, Angola i Filipini.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIKOLA JOVIĆ: Pobedili smo pored svega što se dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023

Srbija savladala Portoriko i obezbedila plasman u narednu fazu...U prvom poluvremenu smo bili odlični u odbrani. Sjajan je ovo rezultat pored svega što se desilo, rekao je košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Jović posle pobede "orlova" nad selekcijom Južnog Sudana rezultatom 94:77 u drugom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.