PAO uskoro predstavlja novog trenera

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 21:06

PAO uskoro predstavlja novog trenera

Novi trener košarkaša Panatinaikosa biće Jorgos Vovoras, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups.

Kako se se navodi, 43- godišnji Vovoras funkciju prvog trener preuzeće početkom juna, kada se očekuje da će se prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos obratitii javnosti na konferenciji za medije.

Vovoras, koji je šest godina bio pomoćnik u klubu, na mestu prvog trenera naslediće Rika Pitina koji je u martu napustio Atinu.

Panatinaikos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pre nekoliko dana zvanično proglašen za šampiona Grčke, a odluku o nastavku Evrolige će morati da sačekaju do ponedeljka.

Pre suspendovanja sezone, zauzimali su šestu poziciju sa 14 pobeda i isto toliko poraza.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vovoras novi trener Panatinaikosa; U Efesu testovi negativni, igrači spremni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 07:06

Novi trener košarkaša Panatinaikosa biće Jorgos Vovoras, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups...Kako se se navodi, 43- godišnji Vovoras funkciju prvog trener preuzeće početkom juna, kada se očekuje da će se prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos obratiti javnosti na konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.