Vovoras novi trener Panatinaikosa; U Efesu testovi negativni, igrači spremni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 07:06

Vovoras novi trener Panatinaikosa; U Efesu testovi negativni, igrači spremni

Novi trener košarkaša Panatinaikosa biće Jorgos Vovoras, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups.

Kako se se navodi, 43- godišnji Vovoras funkciju prvog trener preuzeće početkom juna, kada se očekuje da će se prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos obratiti javnosti na konferenciji za medije.

Vovoras, koji je šest godina bio pomoćnik u klubu, na mestu prvog trenera naslediće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rika Pitina koji je u martu napustio Atinu.

Efes: Testovi negativni, igrači spremni za nastavak Evrolige

Košarkaški klub Efes saopštio je da niko od igrača i članova kluba nije zaražen korona virusom.

Rezultati testova saopšteni su dan pred sastanak u Evroligi na kom će klubovi sa A licencom glasati o nastavku sezone.

"Niko od igrača, trenera i članova kluba nema pozitivan test na Covid 19. Igrači su spremni za nastavak sezone u Evroligi", navodi se u saopštenju turskog kluba.

Efes, za koji nastupa srpski plejmejker Vasilije Micić, u trenutku prekida sezone zbog pandemije korona virusa, bio je prvi na tabeli najjačeg klupskog takmičenja u Evropi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.