PAO nagradio samo one navijače koji si pokazali lojalnost u najteže tri godine

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 19:09

PAO nagradio samo one navijače koji si pokazali lojalnost "u najteže tri godine"

Košarkaški klub Panatinaikos u četvrtak je pustio u prodaju sezonske ulaznice samo za deo navijača kojima je tako dao mogućnost da dođu do najboljih mesta.

Grčki klub je, očito, isplivao iz finansijske krize posle Kovid perioda tokom kojeg je klub bio daleko od nivoa na kojem je bio sve do tada. Danas, atinski "Zeleni" ponovo deluju moćno što na kraju krajeva pokazuje i aktivnost ovog kluba na tržištu i kupovina velikog broja vrhunskih košarkaša.

Dolasci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikih imena (Slukas, Lesor, Vildosa, Ernangomes) su i najbolja pozivnica za verne navijače da pohrle na blagajne i kupe godišnje propusnice i nesumnjivo da je već sada interesovanje ogromno.

PAO je u četvrtak pustio u prodaju sezonske karte s tim da će do njih u prvom talasu moći da dođu samo oni navijači koji su u poslednje tri sezone bili vlasnici sezonske ili su tokom te tri sezone, za klub najteže, makar jednu sezonu kupili godišnju ulaznicu.

Tako je PAO rešio da se oduži tim navijačima na vernosti tokom teškog perioda.

Ti navijači su tako dobili priliku da prvi dođu do željenih mesta u "OAKA" Areni, a svi ostali će, kako je obavestio klub, posle privilegovanih moći da potraže svoju sezonsku na blagajnama ili onlajn putem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.