Olimpijakos neće u plej-of, preti mu ispadanje iz lige

Izvor: RTS, 18.Maj.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos neće u plej-of, preti mu ispadanje iz lige

Košarkaškom klubu Olimpijakosu preti eliminacija u niži rang takmičenja, pošto klub iz Pireja ne želi da igra plej-of seriju protiv Panatinaikosa.
Na sastanku borda Grčke lige održanom u subotu još jednom su odbijeni svi zahtevi Olimpijakosa u vezi sa sudijama, pa iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pireja stižu najave da klub neće igrati četvrtfinalnu seriju plej-ofa protiv večitog rivala Panatinaikosa.

Skandal trese grčku košarku već mesecima. Olimpijakos je napravio spisak sudija za koje ne žele da im sude, dok Panatinaikos s druge strane preti bojkotom takmičenja ukoliko se crveno-belima usvoje zahtevi.
Olimpijakos ne želi da igra prvi meč u plej-ofu, pošto su delegirane sudije Tasos Manos i Panajotis Anastopulos, koji se nalaze na spiku neželjenih delilaca pravde.
Posle današnjeg sastanka borda Grčke lige jasno je da se neće dozvoliti klubovima da biraju sudije, a ukoliko Olimpijakos ne bude igrao meč protiv Panatinaikosa, preti mu ispadanje u niži rang takmičenja.
Pirejski crveno-beli već nekoliko meseci opipavaju odnos učesnika ABA lige i spremaju zvaničan zahtev za ulazak u regionalno jadransko takmičenje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olimpijakos odbio da igra, zna se šta sledi!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019

Novo odbijanje Olimpijakosa...Olimpijakos neće igrati četvrtfinale plej-ofa grčkog šampionata protiv Panatinaikosa...To je definitivno odlučeno danas, nakon što je na sastanku borda grčkog šampionata ponovo odbijen zahtev Olimpijakosa u vezi sa sudijama...Olimpijakos je napravio listu sudija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.