OGLASIO SE MIŠKO: Jokić IGRA ZA SRBIJU na Mundobasketu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 17:51

OGLASIO SE MIŠKO: Jokić IGRA ZA SRBIJU na Mundobasketu? (FOTO)

Taj odgovor se dugo čeka!

Košarkaški agent Miško Ražnatović veoma je aktivan poslednjih sati, pa i dana na društvenim mrežama.

Sinoć je potvrdio prelazak Marka Simonovića u Zvezdu, danas Bojana Dubljevića u Zvezdu, a možda i najbitniju vest nakon ta dva.

Sve je još na nivou spekulacije, ali retko kad Miškove objave nemaju neko skriveno značenje.

Ovoga puta je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi veliki bilbord na Geneks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuli, kojim se obeležava 100 godina košarke u Srbiji. Na njemu je i u dresu nacionalnog tima i njegov agent Nikola Jokić čiji je nastup na Mundobasketu još uvek neizvestan.

Da li je time hteo da nagovesti da ćemo NBA šampiona gledati krajem avgusta i početkom septembra u Aziji, ostaje da se vidi.

Podsetimo, selektor Srbije Svetislav Pešić nije se do sada jasno izjašnjavao po tom pitanju, ali praktično jeste negirao navode "Atletika" koji je naveo da Jokić neće igrati zbog porodičnog slavlja koje se poklapa sa Mundobaksetom.

- Šta kažete, Amerikanci pišu da Nikola neće igrati na Svetskom prvenstvu? E, pa ako oni to tvrde, onda neće igrati. Njima treba verovati, pa kako, oni kontrolišu ceo svet - rekao je Pešić u junu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša košarkašica Milica Dabović
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.