OD REČI DO DELA: Aleksandar Vučić krenuo na Visoku sportsku školu strukovnih studija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 16:51

OD REČI DO DELA: Aleksandar Vučić krenuo na Visoku sportsku školu strukovnih studija

Predsednik Srbije želi sebi da ispuni davnašnji san i postane košarkaški trener

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je još u julu najavio da je upisao i drugi fakultet - pošto je odavno završio Pravni na Univerzitetu u Beogradu, ove godine je rešio da ispuni svoj davnašnji san i postane, kako je sam najavio, "košarkaški trener za klince".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zato je Vučić upisao i Visoku sportsku školu strukovnih studija, a posle pisanja pojedinih medija kako je to samo marketinški trik, srpski predsednik je pozvao javnost da svedoči njegovom studiranju, kada za to dođe vreme.

I nije dugo prošlo "od reči do dela" - studentska godina je upravo počela, čudnija nego ijedna prethodna zbog pandemije korona virusa, a Aleksandar Vučić je ispunio još jedno svoje obećanje - našao se u učionici, sa ostalim kolegama na svečanom prijemu nove generacije studenata, ne krijući svoju radost u objavi na Instagram profilu buducnostsrbijeav:

- Mnogo sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova.

Mnogo sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova. 🏀 Svečani prijem nove generacije - Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 2. Окт 2020. у 7:19 PDT

A čisto da potvrdi ono što uvek priča u javnosti, o važnosti obrazovanja kao osnovnom uslovu za lično napredovanje, što neizbežno vodi i napretku društava i država, na svom Instagram profilu avucic podvukao je:

- Učenje je najvažnije.

Учење је најважније.

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic) дана 2. Окт 2020. у 7:15 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.