Novi problemi za Francusku, Leo Vesterman hitno pozvan za Evrobasket!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problemi za Francusku, Leo Vesterman hitno pozvan za Evrobasket!

Iako je bilo najavaljeno da će plejmejker Efesa zameniti povređenog Dioa, to se neće dogoditi

Nastavljaju se problemi za košarkašku reprezentaciju Francuske!  Selektor Vensan Kole je danas prinuđen da opet menja sastav za Evrobasket. I opet na poziciji plemejkera. U reprezentaciju je naknadno pozvan Leo Vesterman!

Kada se povredio Antoan Dio,  najavljeno je da će ga zameniti sjajni Efesov plejmejker Tomas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ertel. To su potvrdili i francuski Savez i selektor Vensan Kole i očekivali su da će se Ertel ekspresno opet priključiti nacionalnom timu, pošto je pre toga precrtan sa spiska na iznenađenje mnogih. Izgleda da je Ertel teško primio tu odluku Kolea i zbog toga nije želeo da uskoči na spisak kao alternativa kada se povredio Dio.

Košarkaši savez Francuske i selektor još nije izneli zvanične razloge zašto se Ertel opet nije pojavio u reprezentaciji, ali mediji su ubeđeni da je ljut na selektora koji ga je ranije precrtao iako je francuski organizator igre imao sjajnu sezonu i očekivalo se da bude siguran učenik Evrobasketa. Kao druga varijanta se pominje da ga na novo okupljanje u reprezentaciji nije pustio njegov klub Efes sa kojim se trenutno nalazi u Sloveniji nsa pripremama.

Tako je Kole bio prinuđen da opet traži prinudno rešenje i odlučio se za C opciju. Pozvao je Lea Vestermana koji je sa spiska otpao još pri prvom filteru. Vesterman je prihvatio poziv i jutros krenuo put Monepljea gde će se priključiti reprezentaciji.

Definitivno veliki uzdarac za Francuze jer Dio i Ertel su ipak bolja rešenja od Vestermana.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ertel odbio da igra, pozvan "Grobar"!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015

Tomas Ertel je odbio da zameni Antoana Dioa u reprezentaciji Francuske...Ovo je definitivno nešto što bi moglo da poremeti atmosferu u reprezentaciji Francuske...Vensan Kole je imao problema pred sam početak šampionata Evrope, prvo je na opšte iznenađenje svih sa spiska precrtao Tomasa Ertela,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.